اطلاعیه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

«اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی ( Ph.D ) نیمه متمرکز سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

(اطلاعیه شماره ۱)

ضمن عرض تبریک به آن دسته از داوطلبانی که در مرحله اول آزمون موفق گردیده‌اند؛ به اطلاع می‌رساند: دانشگاه تهران در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی برای سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ در دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) نیمه متمرکز، از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی، از بین اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول چند برابر ظرفیت آزمون برگزار شده سازمان سنجش آموزش کشور و مطابق با شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی سازمان سنجش آموزش کشور، دانشجو می‌پذیرد. لذا داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی Academics.ut.ac.ir و سایت پردیس / دانشکده‌های ذیربط مراجعه نمایند.

شایان ذکر است تاریخ تقریبی ارزیابی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D)، در خرداد ماه سال جاری می‌باشد. تاریخ دقیق طی اطلاعیه‌های بعدی, از طریق همین وبگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

فایل های ضمیمه:

مواد و ضرایب دکتری 98